menu

SteengoedID - Staphorst

Bij ons vind je een groot assortiment aan sierbestrating, gebakken bestrating, keramiek, natuursteen, tegels, klinkers, grind, split, muurstenen en andere bestratingsmaterialen.

Naast bestratingsmaterialen leveren wij ook:

  • tuinverlichting
  • tuinverblijven, blokhutten en veranda’s
  • tuinhout, schuttingen en tuinschermen
  • (kunst)gras
  • waterornamenten
  • houten klompen

Ook kun je bij ons terecht voor het uitvoeren van straatwerk en de aanleg van je tuin! Wij werken met name in Meppel, Zwolle, Hoogeveen en omgeving. Kom eens langs in onze showroom! Je bent van harte welkom!

Steengoed ID
In onze stenenrekken en in de stenenvlakken op de grond kun je ons assortiment bestratingsmaterialen uitgebreid bekijken. We leveren ook diverse soorten muurelementen, waarmee je bijvoorbeeld eenvoudig plantenbakken maakt.
Steengoed ID
We hebben diverse soorten en maten keramische tuintegels in ons assortiment. We hebben verschillende vlakken ingestraat liggen, zodat je ze goed kunt bekijken. Keramische tuintegels zijn krasvast, slijtvast en heel gemakkelijk in onderhoud.
Steengoed ID
Ook klinkers en gebakken bestrating zijn en blijven populair. Hoe langer ze liggen, hoe mooier ze worden! Als je ze voegt met speciale mortel, dan heb je veel minder last van onkruid tussen de stenen. Dat scheelt aanzienlijk in het onderhoud!
Steengoed ID
Muurelementen kun je ook gebruiken voor het maken van een vijverbak. Wil je een strakke uitstraling, kies dan voor rechte, strakke muurblokken. Mag het wat landelijker, dan kies je voor ruwe of getrommelde muurblokken. We hebben keus genoeg!
Steengoed ID
Hou je van water in je tuin? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben een aantal vijvers en waterlementen liggen in onze showtuin. Daarnaast hebben we een collectie ornamenten, waar al dan niet water doorheen kan lopen.
Steengoed ID
Grind en split zijn onmisbaar in je tuin. Heel veelzijdig en geschikt voor een slingerpaadje, voor je oprit of om vlakken mee af te vullen. Gebruik wel anti-worteldoek om onkruid zoveel mogelijk te voorkomen.
Steengoed ID
Ben je bij ons in de showtuin en wil je meer weten over onze materialen, dan zijn we je graag van dienst. We hebben ook een eigen team hoveniers, dat je graag helpt met een tuinontwerp, met het aanleggen van je tuin en met het onderhoud ervan. We staan voor je klaar!
Steengoed ID
In onze winkel hebben we een fijne binnenruimte om jouw tuinwensen te bespreken. Hier kun je ook ons assortiment tuinverlichting bekijken. En wat mooi is, moet mooi blijven. Dan kan met onze onderhoudsproducten.

SteengoedID| Rijksweg 2  | 7951 DH Staphorst | T. 0522 - 202 122 | E: info@steengoedid.nl