menu
Steengoed ID

Levering


Wij proberen de aangeschafte materialen (mits op voorraad) binnen 3 tot 10 werkdagen te leveren.
Voor we de producten bestellen, nemen we eerst contact met je op om de gewenste leverdatum te bespreken. De bestellingen en offerteaanvragen die we binnenkrijgen, worden eerst gecontroleerd door een van onze medewerkers. Op dat moment kijken we ook meteen naar de levertijden van de aangevraagde producten en we vermelden die op de orderbevestiging of offerte.

Heb je vragen over levertijden, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Bellen kan ook: 0522-202122.


Informatie over het afleveren en lossen

  • De materialen die je besteld hebt, lossen we naast de vrachtwagen. Uiteraard probeert de chauffeur de materialen zo dicht mogelijk bij de gewenste losplaats af te leveren. De chauffeur bepaalt ter plekke of de gevraagde losplaats mogelijk is. De kennis en ervaring van de chauffeur gaat voor op de kennis en ervaring van onze adviseurs.
  • Zorg dat er voldoende ruimte is op de leverplaats voor zowel de vrachtwagen als de producten.
  • Laat de pakketten op een vlakke ondergrond plaatsen en stapel ze niet op elkaar.
  • Controleer de producten bij aankomst op eventuele onvolkomenheden. Neem bij twijfel direct contact met ons op. Bij onvolkomenheden aan het product geldt namelijk; verwerken is accepteren.


Tijdig bestellen

Zorg dat de materialen geruime tijd van tevoren worden geleverd, zodat je kunt controleren op eventuele transportschades en die tijdig kunt melden. Mocht er namelijk schade zijn ontstaan, dan hebben we nu nog tijd om e.e.a. op te lossen, zodat de verwerker niet vastloopt in de planning.

 

Betaling

Je kunt op deze site niet direct afrekenen. Wij bekijken elke order voordat wij je bevestiging sturen, samen met een iDeal betaallink.