• Je tuin,

    daar word je blij van!

Tuinaanleg op maat

Elke tuin is weer anders. Anders qua vorm, anders qua oppervlakte en anders qua inrichting. Maar ook de ligging ten opzichte van de zon, de grondsoort en de directe omgeving is van belang bij de inrichting van uw tuin.

1. Advies en keuze
Je krijgt van onze deskundige medewerkers in de vestiging nuttige informatie over de producten en services rondom je project. In de vestigingen bieden wij de mogelijkheid om en professionele hovenier, stratemaker of een van onze service partners bij u langs te laten komen.

2. Opmeten bij jou thuis
De professionele hovenier, stratemaker of een van onze service partners beoordeelt de situatie bij uw thuis en meet alles op. De eventuele opmeetkosten worden met de montage verrekend.

3. Offerte met vaste prijs
In overleg met de klant of de professionele hovenier, stratemaker of een van onze service partners zal onze deskundige medewerker in de vestiging een individuele offerte maken voor de materiale, dan wel het totale project.

4. Professionele uitvoering
Uw project wordt door onze professionele hovenier, stratemaker of een van onze service partners vakkundig uitgevoerd!

Voor advies bij uw tuinproject helpen wij u bij een van onze Garden Stones & Basics vestigingen graag verder. Of u nu een kleinere of grotere tuin wilt, voor elke tuin zijn er veel mogelijkheden, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw tuin.