• Je tuin,

    daar word je blij van!

Blokhutten Hoogeveen

Wilt u een blokhut in uw tuin in Hoogeveen? Blokhutten blijven een populair product. Blokhutten zijn praktisch en kunnen voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Sommige mensen gebruiken een blokhut om fietsen in te stallen, speelgoed op te bergen, gereedschap en andere spullen in opslaan die u liever niet in huis opbergt. Ook worden blokhutten veel gebruikt als tuinhuisje, extra leefruimte waar u met vrienden kunt bijkletsen of waar u zich terugtrekt om iets voor uzelf te doen. 

Blokhutten kopen in Hoogeveen 

Vlakbij Hoogeveen vindt u SteengoedID met een ruim assortiment blokhutten. Wij bieden een compleet assortiment blokhutten in allerlei soorten, maten en modellen. Heeft u al een idee wat u wilt of heeft u nog geen idee? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Onze specialisten kunnen u er alles over vertellen. Naast onze showroom met blokhutten bij Hoogeveen, hebben wij ook een webshop waar al onze blokhutten gepresenteerd worden. Sorteer de blokhutten aan de hand van uw wensen, kies de beste die bij u past uit en bestel gemakkelijk online. Naast blokhutten hebben wij ook:

Bezoek de showroom van SteengoedID 

De beste blokhutten vindt u bij SteengoedID, op een paar kilometer afstand van Hoogeveen. Kom een keer gezellig langs bij onze winkel. Neem contact met ons op voor een afspraak als u buiten de reguliere openingstijden wil komen. Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 uur tot 17:00 uur. Graag tot ziens in onze showroom nabij Hoogeveen of in onze webshop!