• Je tuin,

    daar word je blij van!

Blokhut kopen Staphorst

De blokhut blijft altijd een populair product. Wilt u ook een blokhut kopen? Een blokhut in de tuin is praktisch en kan voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Sommige mensen gebruiken een blokhut om fietsen in te stallen, speelgoed op te bergen, gereedschap en andere spullen die u liever niet in huis opbergt. Ook wordt een blokhut veel gebruikt als tuinhuisje, extra leefruimte waar u met vrienden kunt bijkletsen, waar u zich terugtrekt om iets voor uzelf te doen als bijvoorbeeld schilderen of soms zelfs in combinatie met een buitensauna. 

Een blokhut kopen? 

SteengoedID ligt op enkele minuten afstand van Staphorst. Wij bieden een compleet assortiment blokhutten in allerlei soorten, maten en modellen. Weet u al wat u wil of juist niet wil kopen? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Onze specialisten kunnen u er alles over vertellen. Naast onze showroom met een blokhutten bij Staphorst, hebben wij ook een webshop waar al onze blokhutten u online kunt kopen. Sorteer de blokhut aan de hand van uw wensen, kies de beste die bij u past uit en bestel gemakkelijk online. Naast blokhutten hebben wij ook:

Neem contact op met SteengoedID

Koop de beste blokhutten bij SteengoedID, op een paar kilometer afstand van Staphorst. Kom een keer gezellig langs bij onze winkel. Neem contact met ons op voor een afspraak als u buiten de reguliere openingstijden wil komen. Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 uur tot 17:00 uur. Graag tot ziens in onze showroom nabij Staphorst of in onze webshop