• Je tuin,

    daar word je blij van!

Aluminium Veranda's

Aluminium Veranda's

Voor een moderne woning wordt ook vaak gekozen voor een aluminium veranda, wat overigens ook goed te combineren is met een landelijk moderne stijl. De aluminium veranda's hebben een strak uiterlijk en zijn onderhoudsvriendelijk. Het mooie aan een aluminium veranda is dat je die langzaam uit kunt bouwen naar een complete tuinkamer waardoor je 4 seizoenen lang kunt genieten van uw tuin. We leveren zowel aluminium veranda's met polycarbonaat dakbedekking als glazen dakbedekking. In de aluminium veranda's zijn spotjes in te bouwen en ook terras heaters om zo nog net even wat extra avonduren mee te pakken. Geheel te bedienen met afstandsbediening, er zijn zelfs terrasheaters met muziek instalatie op bluetooth.

Naast aluminium veranda's zijn er ook aluminium carports verkrijgbaar. Één van de noviteiten van dit jaar is de carport met zonnepanelen, in het glas zijn zonnepalen geintergreerd. Deze carport is ook rechtstreeks aan te sluiten op een electrische auto.

Onder de volgende link vind u de brochure /http://www.steengoedid.nl/folders/. Voor meer informatie kom gerust langs, of kijk ook eens op de website van Gardendreams https://www.gardendreams.nl/

Hier vind u alles over:

  • Aluminium Veranda's
  • Aluminium Tuinkamers
  • Aluminium Carports

Bekijk meer productgroepen in de categorie Blokhutten