• Je tuin,

    daar word je blij van!

Tuinverlichting

Kijk wat buitenlicht kan doen
Zonder licht zien we de wereld waarin we leven niet. Licht is onmisbaar, binnen én buiten. Er wordt tegenwoordig veel tijd besteed aan de buitenverlichting. De buitenverlichting moet effectief zijn en sfeervol. De basis voor het lichtplan vormt het tuinontwerp met daarop de belangrijkste onderdelen van de tuin, zoals terras, tuinpad, deuren, schutting, bloembak, vijver, ornamenten en beplanting. Daarna wordt de toepassing van de buitenverlichting bepaalt.

Wilt u ook meer genieten van uw tuin
Op basis van uw wensen bepaald u wat voor type buitenverlichting u wilt gebruiken. Bovengrondse buitenverlichting kan toegepast worden als sfeermaker op uw terras, als begeleidende buitenverlichting langs een tuinpad of in een border. Wandverlichting is niet alleen toepasbaar naast de voor- en schuurdeur maar naast openslaande tuindeuren of repeterend op een schutting. Bijzondere plekken en objecten uitlichten kan perfect met spots. Functionele verlichting voor duidelijk zicht bij de oprit, trap, het tuinpad en als inbraakpreventie. 

12 volt of 220 volt
Er is tuinverlichting verkrijgbaar op basis van 12 volt en 240 volt. Voor de installatie van verlichting op basis van 240 volt is een gecertificeerde elektricien nodig. 
Led, duurzaam en energiezuinig. LED buitenverlichting heeft de afgelopen jaren een enorme verbetering in efficiency doorgemaakt en is inmiddels ook voor het verlichten van de buitenruimte de meest duurzame en energiezuinige optie. Hoewel in aanschafprijs (nog) vaak duurder, blijkt LED buitenverlichting in de meeste gevallen onder aan de streep toch voordeliger te zijn.