• Je tuin,

    daar word je blij van!

Aluminium veranda Hoogeveen

Aluminium veranda kopenEen veranda aan huis, wie wil dat niet? U kunt hem gebruiken om te loungen, te koken en lekker te barbecueën, te relaxen, te werken in uw eigen tuin of gewoon om uw spullen droog te zetten. Hoe uw woning ook is vormgegeven, welke ruimte uw tuin ook biedt, voor elke situatie is er een veranda of overkapping beschikbaar. Bijvoorbeeld een aluminium veranda in Hoogeveen of houten overkapping? Kom langs bij SteengoedID en laat u adviseren. 

Aluminium veranda in Hoogeveen en omgeving

Een aluminium veranda is veilig, duurzaam, kleurvast en onderhoudsarm. Kies de uitvoering die bij u past. Als dakbedekking kunt u kiezen uit verschillende typen polycarbonaat of veiligheidsglas. Naast de standaard rechte veranda's is het ook mogelijk om te kiezen voor een hoekveranda of een vrijstaande veranda ergens los in uw tuin. Om de veranda af te maken, kunt u kiezen voor bijpassende verlichting en verwarming. Bekijk onze mogelijkheden en assortiment aluminium veranda's op onze webshop.

Bezoek onze showroom SteengoedID in Staphorst

Nabij Hoogeveen bevindt zich onze showroom met aluminium veranda's. Klik hier voor een routebeschrijving en onze contactgegevens. Er zijn zoveel mogelijkheden, u kunt vast een goed advies van een van onze specialisten gebruiken. Voor afspraken buiten de reguliere openingstijden neemt u even contact met ons op.